Tuotteet hakusanalla munuaispapujohtimien uudelleen asennuspalautus (3)

Keltaiset halkaistut herneet

Keltaiset halkaistut herneet

Sertifioitu FSSC 22000
Kiillotetut keltaiset herneet (tyypit: kokonaiset, halkaistut ja murskatut)

Kiillotetut keltaiset herneet (tyypit: kokonaiset, halkaistut ja murskatut)

Keltapavut, kiillotettu, valmistettu DSTU 7701:2015 -standardin mukaan. Keltapavut, kiillotettu, tuotetaan kuorimalla pavun jyvän ulkokuori. Sitä käytetään keittojen ja soseiden valmistamiseen. Lisäksi se on ainesosa elintarviketeollisuudessa ruoka- ja herneflakien sekä kuivan hernesoseen valmistuksessa. Hyvin hankittu tuote, joka sisältää elimistölle tarpeellisia aineita. Hoito- ja ennaltaehkäisevä tuote: normalisoi aineenvaihduntaa, vahvistaa verisuonten seiniä, vähentää syöpäsairauksien, sydäninfarktin ja hypertensioiden riskiä, hidastaa ihon ikääntymisprosessia. Sitä käytetään laajasti ruoanlaitossa. Se on yksi gluteenittomien ruokavalioiden ja kasvisruokien pääkomponenteista. Pavut sisältävät runsaasti välttämättömiä aineita, kuten proteiineja ja C-vitamiinia. Herneiden ravintoarvo on lähes kaksinkertainen perunoihin verrattuna. Herneitä käytetään usein ruoanlaitossa, ja ne ovat suosittuja eurooppalaisessa, aasialaisessa, afrikkalaisessa, arabialaisessa keittiössä ja muissa maissa. Tuotekoodi HS: 0713109000 Pakkaus: pp-pussit 10/25/50/1000 kg (pp) pussit Energiarvo (kalori) 100 g tuotetta kohti: 323 kJ (1352 kcal)
Keltaiset halkaistut herneet - Pakkaustyyppi: Polypropeenipussi

Keltaiset halkaistut herneet - Pakkaustyyppi: Polypropeenipussi

Keltaiset herneet Firma DIAMANT LTD, LLC valmistettu TC U 10.6-13929625-002:2022 -standardin mukaan. Keltaiset hernepuolikkaat ovat erittäin hyödyllinen puuro. Se sisältää suuren määrän vitamiineja, kuten: magnesiumia, kalsiumia, rautaa, foolihappoa sekä B-, A-, K-, C- ja E-ryhmän vitamiineja. Kosteus, enintään, % 14,0. Keltaisia herneitä säilytetään kuivassa, puhtaassa, hajuttomassa, hyvin tuuletetussa, tuholaisvapaassa paikassa 15 kuukautta. Ei geenimuunneltuja. Herneitä on keitettävä. Paino: 25-1000 kg